top of page
Söta små

Inspiration

PRICKIGT-PAPPER-ljusrosa1920-HOG-2.jpg

Babyshower

Alla anledningar till fest är välkomna när man väntar på  något så omvälvande som sitt första barn! Vad ska man då ge som gåva? Söta gosedjur och små barnböcker är sådant som får de blivande föräldrarnas hjärtan att bulta varmt. Alla våra favoritpaket passar alldeles utmärkt som babyshower-gåvor men vi har även några som vi särskilt vill rekommendera. Det är paketen med små barnvisor och barnramsor då många inte kan orden, eller har glömt hur de gick! En snuttefilt kommer att bli babyns första kontakt  med textilier så att de mjuka babyprodukterna i. våra paket är ekologiskt certifierade är en självklarhet. 

Hangtag-14-Cb.jpg
Fästpunkt 1
Hangtag-14-B.jpg
PRICKIGT-PAPPER-ljusgron1920-HOG-2.jpg

Medarbetarens babylycka!

Allt fler företag väljer att visa uppskattning och skicka en hälsning från företaget  vid viktiga privata händelser i arbetslaget. Istället för en standardgåva i form av blombud / presentkort, ger våra favoritpaket ett mer personligt intryck och blir också mer uppskattade av de som betyder mest i sammanhanget, nämligen de söta små själva. Uppskattningen har varit överväldigande postitiv från de familjer som hittills mottagit paket från sin arbietsplats via vår paketservice. Vi har levererat både till privata företag och landstingsanställda, och beroende på ert företags policy har vi också möjlighet att skräddarsy paket efter er gåvobudget.

PRICKIGT-PAPPER-ljusorange-2.jpg

Överraska...

...familjen med ett eget paket! Har du en egen idé om vad du vill skicka, så går det att lösa med Storfavoriten som du komponerar själv. Antingen finns där en bok som du länge velat att barnen ska få, en klassiker du minns eller en nyhet du tror de skulle älska. Vi gör allt vi kan för att få med just din favorit i paketet. Välj de produkter som du gillar mest från vårt urval av färdiga paket eller fråga om råd. Sänd oss en beskrivning av ditt drömpaket så komponerar vi ihop ett tills du blir nöjd. 

BABY.jpg
bottom of page