top of page
Sotasma-logga-RGB-512px_edited.png

Butiksinfo

Byte/reklamation

Skulle mottagaren önska returnera eller ändra innehåll i ett dop- eller baby-gåva av någon anledning erbjuder vi alltid 14 dagars bytesrätt från mottagandet.  Vid skador eller fabrikationsfel ersätter vi hela produktenFör instruktioner för hur ni går tillväga kontakta oss med ordernummer och orsak till bytet eller reklamationen.   

Ersättningsvaror

Om någon vara i ett av vår utvalda babypaket av en händelse skulle vara slut i lager precis när din order kommer kan det hända att vi ersätter den med en motsvarande vara i en annan färg eller modell, alltid till samma värde. Men vi hör av oss om det skulle bli aktuellt. Om det är något innehåll som är avgörande för ert val av paket, låt oss veta det så ser vi till att invänta påfyllning av just den varan innan vi levererar. Det kan då innebära en något förlängd leveranstid.
 

Övriga frågor

Om du har frågor eller funderingar om någon av våra babypresenter till dop eller babyshower är du varmt välkommen att kontakta oss så svarar vi så snart som möjligt. Telefonnumret  018-134700 går till butiken och där finns vi mellan 11-18 på vardagar, men säkrast är att skicka ett meddelande via e-post till: info (at) sotasma.se eller via formuläret här på sidan så ser vi det även om vi inte kan svara direkt när vi är upptagna i kundmöten i butiken.
 

Personlig information

Vi kommer att behöva lagra viss nödvändig personlig information om våra kunder så som namn, adress, e-post och telefonnummer för att kunna leverera och kontakta dig och mottagaren efter beställning. Vi delar inte information med någon annan än budfirman som ska köra ut paketen.  Vi får inga kreditkortsuppgifter sända till oss, utan betalningen sker via kortinlösares säkra rutiner. 


 

Företagsinformation

Söta små - paketfavoriten är en del av Alfabetikus AB som även driver Läslusen barnbokhandel som funnits centralt i Uppsala sedan 30 år tillbaka. Vi har ett gediget kunnande om barnprodukter och särskilt om barnböcker. Önskar du se några av våra gulliga babypaket  innan du handlar är du välkommen in till butiken på Drottninggatan 6 i centrala Uppsala. 

bottom of page