top of page

STORE POLICY

Vad kostar leveransen?

I alla våra favoritpaket ingår fri leverans inom Sverige. Minipaketen skickas med Postnord och de större paketen levereras med budbil.

Kan jag välja leveransdatum?

Ja, självklart vill vi i möjligaste mån leverera ditt paket så att det kommer fram önskad dag. Vi kan dock inte till 100% garantera korrekt leveransdag, eftersom det kan hända oförutsedda händelser i alla transporter. Skriv i meddelandet vid beställningen om det gäller ett specifikt datum eller ett intervall. Söndagar och helgdagar har vi ingen utkörning, men i övrigt levererar vi alla dagar i veckan.

Kan ni skicka till andra länder?

Ja, då tillkommer en fraktavgift som beror på slutdestinationen. Som en uppskattning brukar det ligga på runt 100–200:-  inom EU för paket under 2 kg. För en mer exakt summa, se postnords prislista för aktuellt land.
 

Kan jag ändra i min beställning?

När du gjort en beställning går det för det mesta att ändra både valt paket och leveransdatum. Kontakta oss direkt efter att ordern är lagd så kikar vi på hur långt din order har kommit i processen och rättar till. Har den redan blivit skickad från oss kan vi dessvärre inte avbryta ordern när den är på väg. Handlar det om att ändra innehåll i paketet går det endast i den mån vi har extra exemplar av just den varan i lager. Det går alltid bra att fråga.

Kan jag ångra min beställning?

Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt LODA – Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler från mottagandet av varan. Om varan kommer i någon slags förpackning ska även denna följa med i returen, likaså alla etiketter.  Väljer du att skicka tillbaka varorna tillkommer en returfraktkostnad, som dras av i samband med återbetalning.

Övriga frågor

Om du har frågor eller funderingar om någon av våra produkter eller tjänster är du varmt välkommen att kontakta oss så svarar vi så snart som möjligt. Säkrast är att skicka ett meddelande så ser vi det, även om vi inte kan svara direkt om vi är upptagna i kundmöten.

Payment Methods
bottom of page