top of page
Söta små

Något till alla söta små

PRICKIGT-PAPPER-ljusgron1920-HOG-2.jpg

Paketfavoriten

SÖTA SMÅ – Paketfavoriten vill erbjuda dig en njutbar köpupplevelse utan den stress som kan uppkomma när du möter dagens utbud. Genom att presentera de allra finaste förslagen på babygåvor förenklar vi hela processen med att hitta det bästa paketet till babyn. Sökandet av unika produkter och det första urvalet är redan klart och din tid behöver bara gå till att lätt välja just ditt favoritpaket.

Hangtag-14-Cb.jpg
Fästpunkt 1
Hangtag-14-B.jpg
PRICKIGT-PAPPER-ljusrosa1920-HOG-2.jpg

En personligare gåva

Alltfler av våra kunder har efterfrågat färdiga men samtidigt personliga paket som levereras direkt till mottagaren. Många har inte haft tiden eller kunskapen att välja i det stora utbudet idag och då har det känts tryggt att får råd. Ofta har det handlat om att man inte själv kunnat närvara vid dop- & namngivning och önskat sända en personlig gåva istället. Vi har självklart löst det ungefär som ett blombud fungerar - men med ett innehåll i paketet som passar de söta små. Vi skriver hälsningen för hand och ser till att paketet är vackert inslaget när det levereras hem.

PRICKIGT-PAPPER-gra1920-HOG-2.jpg

Vi har kunskapen

Idén till Söta små – paketfavoriten växte fram stegvis under flera års personlig rådgivning om vad som passar som gåva till barn i olika åldrar, en service som vi erbjuder alla våra kunder i bokhandeln Läslusen.
Sedan trettio år tillbaka har den lilla barnbokhandeln funnits i Uppsala vid foten av Carolinabacken. Vi har i alla år rekommenderat böcker och hjälpt våra kunder att plocka ihop personliga gåvor till barn. Med vår erfarenhet och ett öga för fina detaljer,  har vi komponerat unika paket som inte går att hitta överallt, med ett innehåll som passar de små. Vi har lärt oss vad som är hållbart och vilka presenter som blir familjens favoriter.
 

BABY.jpg
About Our Leather
OM-SOTA-SMA.jpg
PRICKIGT-PAPPER-ljusrosa1920-HOG-2.jpg

Gör din beställning!

Utforska våra olika paket och välj efter färg, tema eller storlek. Oavsett vilken som lockar dig, kommer paketet att bli en favorit, det är vi säkra på! Vi  tar sedan hand om allt det praktiska. Vi slår in presenten omsorgsfullt i silkespapper i en ask, adresserar den till önskad mottagare och levererar överraskningen hem till familjen, att öppnas inför stora ögon!  Om du så önskar kan vi kan skriva din personliga hälsning på kortet för hand som gör att gåvan blir extra uppskattad.
 

PRICKIGT-PAPPER-gra1920-HOG-2.jpg

Gåva till kollegan

Vi märkte också att företag gärna skickade en gåva till sin personal vid tillökning i familjen och tog därför fram ett särskilt företagserbjudande. Det innebär att vi kan vara en partner när det gäller att hantera allt praktiskt kring gåvan till kollegan. Vi har ett bra och hållbart urval, i rätt prisnivå, och levererar ett paket som är klart att överräckas. Intresset kring våra babypaket ledde till att vi 2021 bestämde oss för att satsa på att utöka vår service för att kunna ta emot ännu fler beställningar från hela landet. Vi levererar till samtliga adresser i Sverige och skickar även paket inom Europa. Vi har valt produkter som vi själva har som favoriter och som vi även tror kommer att bli favoriter hos de söta små.
 

2Kanin lila-2_grande.jpg
Varumarkesloggor3.jpg
PRICKIGT-PAPPER-ljusrosa1920-HOG-2.jpg

Våra varumärken

Våra paket består av babypresenter som vi vet uppskattas av nyblivna föräldrar och de söta små själva. De är vackra, personliga och beständiga.
Alla paket innehåller en bok som ger läsglädje och bokens tema matchas med textilier och leksaker från utvalda kvalitetsmärken. Böckerna väljer vi själva efter vad vi sett har blivit barnens favoritsagor. Att produkterna ska vara såväl barnsäkra som ekologiska är ett självklart mål för oss. Här intill ser du några av de varumärken som finns i de paket som just nu finns i sortimentet. Har du en produkt eller en barnbok  som du tror skulle passa i våra babypaket, tipsa oss. Vi söker ständigt efter unika och hållbara saker som kan ge glädje för lång tid framöver.

bottom of page