top of page
Sotasma-logga-RGB-512px_edited.png

Vårt erbjudande till företag

Test-fram-puffbild-2-m-rosa.jpg

Babygåva till medarbetare

PRICKIGT-PAPPER-gra1920-HOG-2.jpg
Söta små – paketfavoriten...

Vi har som mål att bli er partner i allt det praktiska som rör personalgåvor vid tillökning i medarbetarnas familjer. Vi har urvalet och kunskapen när det gäller att välja en vacker och hållbar gåva. Allt fler företag väljer att visa uppskattning och skicka en hälsning vid viktiga privata händelser i arbetslaget. Istället för en standardgåva i form av blombud eller presentkort, ger våra favoritpaket ett mer personligt intryck och blir också mer uppskattade av de som betyder mest i sammanhanget för nyblivna föräldrar – nämligen de söta små själva.

PRICKIGT-PAPPER-ljusgron1920-HOG-2.jpg
Fördelar med företagskonto

Genom att registrera er som företagskund hos oss kan lägga flera beställningar samtidigt och välja olika leveransdatum till vart och ett, men erhålla en samlad faktura.  Ni kan hålla reda på alla tidigare ordrar och se vad tidigare medarbetare har fått på er kundsida. På så vis har ni alla era personalgåvor samlade och beställningarna kan göras enkelt och enhetligt eller variera efter mottagare.

Test-fram-puffbild-gront-lager.jpg

Vi leverar hem
till familjen

BABY.jpg
PRICKIGT-PAPPER-gra1920-HOG-2.jpg
Leveransen

Vi kan leverera färdiginslagna paket till er arbetsplats om ni önskar överräcka presenten själva på plats. Ni kan också välja det datum som passar bäst. Men vi ordnar självklart leverans med bud direkt till dörren hem till familjen. Tänk på att vi behöver kontaktinformation till mottagaren för att avisera leveransen.

 

PRICKIGT-PAPPER-ljusorange-2.jpg
Betalning

Betalning kan ske med kreditkort eller mot företagsfaktura efter överenskommelse. Vi tar emot rekvisitioner och kan sända e-faktura. Har ni samlat pengar privat går det också att betala via swish till nummer 123 6106 975. Ange då ert ordernummer.

flower-FOT.jpg

Ge ett hållbart minne till de söta små 

bottom of page